17.01.2019

Predstava o vršnjačkom nasilju "Igre isteene" izvedena pred brojnom budvanskom publikom

Pozorišni komad o vršnjačkom nasilju "Igre isteene", koji je napisala Ružica Vasić izveden je 21. decembra, u amfiteatru budvanske SMŠ  „Danilo Kiš“ , u organizaciji NVO Agora.

U predstavi su glumili tinejdžeri iz Budve koji su na sceni bili veoma ubjedljivi, dirljivi i duhoviti, žestoko angažovani, iskreni i svoji, jednostavno neodoljivi. Jednom riječju dali su sve od sebe i oduševili brojnu publiku.

 

„Jedan dio gledalaca bukvalno se pronašao u predstavi, bili su bezobrazni i bučni, klinci o kojima ova predstava i govori, ali uskoro su utihnuli jer vjerujemo da su ih dirnule, i nadamo se zamislile potresne scene kojih nije manjkalo... Čestitamo od srca svim učesnicima koji su pokazali koliko su talentovani, odgovorni, profesionalni i kako se mogu boriti protiv vršnjačkog nasilja“, saopštili su iz NVO Agora.

 

 

U predstavi su glumili: Marija Vlaovic Aleksa Stojanović Isidora Labovic Mia Simic Ksenija Mićković Dušan Liješević, Stanković Iva & Mario Roganović, Marija Vlaović, Aleksa Stojanović, Isidora Labović, Mia Simić, Ksenija Mićković, Dušan Liješević, Iva Stanković i Mario Roganović.

 

Predstava je izvedena pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta Crne Gore.

 

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt